Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep

Direct naar Genilu [interim] Gezelschap

Boek Economische dynamiek

Boekcover Economische dynamiek, Peter Devilee

Boek Balanceren op een slap koord

Boekcover Balanceren op een slap koord

Rechtgeaarde organisatieadviseurs op seniorniveau (M/V)

Onder een 'rechtgeaarde' organisatieadviseur verstaan wij een ambachtelijke professional met een gezonde dosis (zelf)kritisch vermogen én een tomeloze vernieuwingsdrang. Dit kunnen ook specialisten op bepaalde adviesterreinen zijn (zie betreffende rubrieken op deze website), die vooral werkzaam zijn geweest als projectleider, (interim) manager en/of (interim) bestuurder. Of een aantoonbare trackrecord als organisatieadviseur (of als ervaren ondernemer) hebben op de werkgebieden van ons adviesonderdeel gericht op het MKB. Vergelijk de andere website van onze adviesgroep: www.algelunadvies.nl.

Functie-eisen

  • meerjarige en meervoudige aantoonbare ervaring op op veranderkundige werkterreinen;
  • academisch geschoold of vergelijkbaar denk- en werkniveau;
  • acquisitievaardigheid én dito potentieel;
  • in staat zijn het eigen netwerk, gericht en adequaat, goed te benutten;
  • brede inzetbaarheid in uiteenlopende adviesopdrachten, zowel kwalitatief als kwantitatief van aard;
  • van nature de neiging hoge kwaliteit en perfectie in het professionele werk te willen afleveren;
  • visie op (onderdelen van) het veranderkundige vak in (management)trainingen, werkconferenties en specifieke themabijeenkomsten voor besturen kunnen vertolken;
  • in staat zijn bepaalde ontwikkelingen in de adviespraktijk te (h)erkennen én concreet om te zetten in nieuwe en soms onverwachte produkt/markt-combinaties;
  • op z'n minst op drie tot vijf werkterreinen zich specialist kunnen noemen en voor de overige vakgebieden een generalist zijn.

Wat wij te bieden hebben

Geboden wordt een aansprekende ‘zzp-achtige’ werkomgeving binnen een succesvolle adviespraktijk met uitdagende projecten, zowel bij overheid (en aanverwante organisaties) als ondernemingen binnen het MKB, in een enthousiast en wendbaar team waar professionele groei en creativiteit nog mogelijk zijn. Inzet is afhankelijk van leeftijd, (specifieke) opleiding en (relevante) praktijkervaring. Mogelijkheid tot gebruikmaking van een uitstekend trackrecord binnen de adviesbranche, systematisch opgebouwd vanaf 1995, én de praktisch-organisatorische werkvoorwaarden van onze adviesgroep, bestaande uit Genilu [overheid] Advies, Genilu [interim] Gezelschap en Algelun [MKB] Advies (vergelijk de websites).

Zie ook de bureaufilosofieën van de bedrijfsonderdelen, de rubriek ‘Genilu [interim] Gezelschap’, de tien genoemde adviesterreinen en de circa 225 projectbeschrijvingen bij het menu Opdrachten, verdeeld over 10 onderwerpen, op deze website (www.genilu.nl). Bekijk ook de andere website van onze adviesgroep: www.algelunadvies.nl.

Reageren?

Digitale reacties met curriculum vitae kunnen per mail worden gericht aan het groepssecretariaat.
Ons algemene e-mailadres luidt .