Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep

Direct naar Genilu [interim] Gezelschap

Boek Economische dynamiek

Boekcover economische dynamiek, Peter Devilee

Boek Balanceren op een slap koord

Boekcover Balanceren op een slap koord

In-company trainingen, werkconferenties en specifieke opleidingen

Vooral alle organisaties (profit, non-profit en overheid) speelt de kwaliteit van medewerkers een onderscheidende rol. Wij gebruiken training en opleiding vooral als middel bij veranderingsprocessen om te komen tot kwaliteitsverbeteringen. Elke adviseur, interim manager, interim bestuurder of tijdelijke projectleider van ons bureau is in staat zijn of haar specialisme te vertolken in cursussen voor een specifieke organisatie. Onze in-company trainingen, werkconferenties en opleidingen kunnen zowel gericht zijn op inhoudelijke kennisoverdracht als op het vergroten van management en/of bestuursvaardigheden.

Onze opleidings- en trainingsactiviteiten worden in nauw overleg met de opdrachtgever op maat gesneden, waardoor ze aansluiten op het ontwikkelingsstadium van de betreffende organisatie en op het niveau van de deelnemers. Praktische toepasbaarheid van opgedane kennis en getrainde vaardigheden staat voorop. Na afloop rapporteren we over het verloop van de trainingsactiviteiten, veelal in de vorm van een ‘procesdocument’, zodat het resultaat voor de organisatie behouden blijft.

Bij uitstek is onze adviesgroep gespecialiseerd in onderwerpen als onderlinge bestuurlijke afstemming, fusiemanagement, samenwerking (binnen teams maar ook tussen organisaties), dienstverlening, projectmatig werken, doelmatigheid, (organisatie)cultuur en (organisatie)structuur. Recente informatie uit onze organisatie-onderzoeken en de meest actuele kennis komen in onze werkbijeenkomsten aan bod.