Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep
logo Algelun [MKB] Advies

Achtergrond Genilu [interim] Gezelschap

Sedert 1995 werkt onze adviesgroep reeds nauw samen met een aantal ‘’vrij’’ gevestigde vakgenoten.
Vanwege de ontwikkelingen op de adviesmarkt zijn wij in 2010 gestart met geformaliseerd conglomeraat van een aantal zelfstandig gevestigde (senior)adviseurs / interim managers / interim bestuurders onder de hoede van de Genilu Groep, met de werknaam Genilu [interim] Gezelschap (afgekort: GiG). Enerzijds om elkaars positie in de adviesmarkt te versterken. Anderzijds om als samenwerkende gelijkgestemden strategisch beter in de adviesmarkt te kunnen opereren.

Bovendien kunnen de mensen van Genilu [interim] Gezelschap, desgewenst en desgevraagd, altijd terugvallen op - en/of gebruikmaken van de aanwezige organisatiekundige kennis en opgebouwde praktijkervaring binnen de Genilu Groep, in het bijzonder van de onderdelen Genilu [overheid] Advies en Algelun [MKB] Advies. Vergelijk de content en trackrecord, zoals weergegeven op beide sites.

Niet iedereen doet aan dit initiatief mee. Alleen die vakgenoten, die een vergelijkbare inhoudelijke gedrevenheid vertonen, die een soortgelijke werkopvatting hebben (vergelijk onze bureaufilosofie en de rubriek "Visie") en die een geheel eigen werkstijl erop na houden (zie de rubriek "Mensen") om zich te onderscheiden op de toch al druk bezette adviesmarkt in ons land, alléén die mensen doen met ons mee.

Voor contactlegging met het Genilu [interim] Gezelschap:
secretariaat@genilu.nl of het nummer 0619 – 955287.