Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep

Direct naar Genilu [interim] Gezelschap

Boek Economische dynamiek

Boekcover Economische dynamiek, Peter Devilee

Boek Balanceren op een slap koord

Boekcover Balanceren op een slap koord

Werklustige en leergierige junior organisatieadviseurs (M/V)

Wij zijn permanent op zoek naar werklustige en leergierige adviseurs op juniorniveau. 'Werklustig' vanwege de omvang van ons opdrachtenpakket. En 'leergierig' vanwege de gevarieerdheid van onze adviesopdrachten.

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met het adviesvak;
  • ten minste relevante hogere beroepsopleiding (bedrijfskunde, economie, informatiekunde etc.) of vergelijkbaar (academisch) denk- en werkniveau;
  • brede inzetbaarheid in uiteenlopende adviesopdrachten, zowel kwalitatief als kwantitatief van aard;
  • van nature de neiging kwaliteit en perfectie in het professionele werk te willen afleveren.
  • goed in staat zijn om zelfstandig (maar ook in teamverband onder leiding van een meer ervaren adviseur) een adequate werkproductie op tijd af te leveren;
  • de juiste instelling en mentaliteit hebben om op tal van facetten van het advieswerk direct te kunnen worden ingezet (zonder zichzelf daarbij te overschatten of te snel een al te bravoure-achtige houding aan te nemen).

Wat wij te bieden hebben

Geboden wordt een aansprekende ‘zzp-achtige’ werkomgeving binnen een succesvolle adviespraktijk met uitdagende projecten, zowel bij overheid (en aanverwante organisaties) als ondernemingen binnen het MKB, in een enthousiast en wendbaar team waar professionele groei en creativiteit nog mogelijk zijn. Inzet is afhankelijk van leeftijd, (specifieke) opleiding en (relevante) praktijkervaring. Mogelijkheid tot gebruikmaking van een uitstekend trackrecord binnen de adviesbranche, systematisch opgebouwd vanaf 1995, én de praktisch-organisatorische werkvoorwaarden van onze adviesgroep, bestaande uit Genilu [overheid] Advies, Genilu [interim] Gezelschap en Algelun [MKB] Advies (vergelijk de websites).   

Junior organisatie-adviseurs worden door ons altijd ingezet op tijdelijke en/of projectbasis om zo werkende weg uiteenlopende facetten van het adviesvak te leren en te ervaren. Afhankelijk van het werkresultaat worden junior adviseurs door ons bureau opnieuw de kans geboden om telkens weer aan andere adviesprojecten mee te werken. Na een dergelijk stevige ‘leerschool’ (en op een goede manier ‘geïnfecteerd’ te zijn met de ‘genen van de Genilu Groep’) vinden de meeste junioren van ons bureau daarna snel een aantrekkelijke vervolgfunctie elders.

Zie ook de bureaufilosofieën van de bedrijfsonderdelen, de rubriek ‘Genilu [interim] Gezelschap’, de tien genoemde adviesterreinen en de circa 225 projectbeschrijvingen bij het menu Opdrachten, verdeeld over 10 onderwerpen, op deze website (www.genilu.nl). Bekijk ook de andere website van onze adviesgroep: www.algelunadvies.nl.

Reageren?

Digitale reacties met curriculum vitae kunnen per mail worden gericht aan het groepssecretariaat.
Ons algemene e-mailadres luidt .