Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep

Direct naar Genilu [interim] Gezelschap

Boek Economische dynamiek

Boekcover Economische dynamiek, Peter Devilee

Boek Balanceren op een slap koord

Boekcover Balanceren op een slap koord

Instructiebijeenkomsten voor diverse gemeenten met als thema 'VIND: vertrekpunt voor vraaggericht werken'

In het kader van projecten gericht op vraaggericht werken en digitale dienstverlening met behulp van VIND zijn instructiebijeenkomsten georganiseerd en trainingen gegeven aan meerdere gemeenten. Onder andere aan Nieuwerkerk aan den IJssel, Den Haag, Cuijk, Sint-Michielsgestel, Huizen, Deurne, Gemert-Bakel, Valkenswaard, Veldhoven, Horst aan de Maas, ‘s-Gravenzande, Gilze en Rijen, Drimmelen, Vlist, Tubbergen, Veendam, Oss, Middelburg, Kapelle, Terneuzen, Nijefurd, Ambt Montfort, Beesel, Maasbracht, Schijndel en Oud-Beijerland.

In het programma zijn onderwerpen opgenomen als de gevolgen van implementatie van VIND voor de organisatie, wijzen waarop VIND kan worden geïnstalleerd, de mogelijkheden die het programma biedt, mogelijkheden tot aanpassing en wijziging van de inhoud en werkwijzen voor verschillende categorieën medewerkers behandeld. Deze onderwerpen zijn benaderd vanuit de invalshoek van de vraag van de gemeenten en de specifieke situatie waarin zij zich bevinden.

De instructiebijeenkomst wordt op maat gesneden aangeboden zodat iedereen binnen de organisatie - van baliemedewerker tot wethouder - de voor hem of haar relevante informatie kan verkrijgen. De bijeenkomsten worden soms afgesloten door cursisten zelf met VIND te laten experimenteren en resulteren menigmaal in een vervolgtraject waarin de implementatie van VIND in de gemeente centraal staat.

«« terug naar opdrachtenlijst