Bezoek ook onze andere site
logo Genilu Groep

Direct naar Genilu [interim] Gezelschap

Boek Economische dynamiek

Boekcover Economische dynamiek, Peter Devilee

Boek Balanceren op een slap koord

Boekcover Balanceren op een slap koord

In-company opleidingen, managementtrainingen en specifieke werkconferenties in het kader van interne organisatie-ontwikkelingsprocessen

Over diverse onderwerpen als organisatiemodellen, cultuurverandering, projectmatig werken, netwerkorganisaties, invoering van één-loketsysteem, bestuursfilosofie en dergelijke zijn (en worden momenteel) door ons bureau verschillende managementtrainingen en in-company opleidingen georganiseerd. Dergelijke educatieve programma's voeren wij uit voor de rijksoverheid, provinciale organisaties en gemeenten.

Bovendien worden wij frequent gevraagd om probleemoplossende en plaatsbepalende werkconferenties in het kader van een intern veranderingsproces te houden. Voorbeelden van gemeenten zijn Alkemade, 's-Gravenzande, Materiaaldienst Amsterdam, Doorn, Binnenmaas, Gaasterlân-Sleat, Rijssen, Naaldwijk, Buren, Geldermalsen, Halderberge, Den Ham en provincie Zuid-Holland (diverse diensten).

Tevens hebben wij de afgelopen jaren diverse teamconferenties voor colleges van B&W georganiseerd voor onder meer de volgende gemeenten: Alblasserdam, Driebergen, Bunnik, Mook en Middelaar, Bedum, Rijssen, Vriezenveen, Doorn, Eibergen, Harderwijk, Lemsterland, Gaasterlân-Sleat en Wijk bij Duurstede.

«« terug naar opdrachtenlijst